maandag 27 oktober 2008

Over de sprekers

Francisco van Jole: Journalist die zich heeft gespecialiseerd in internet.Hij werkt voor de TROS-radio, maakt een programma voor LLiNK en heeft sinds januari 2005 een column bij het VARA-televisieprogramma De Leugen Regeert. Daarnaast heeft hij een eigen weblog. In mei 2007 presenteerde hij voor de VARA het tv-programma Is dat eigenlijk wel zo?

Jojanneke: Communicatieadviseur met online en offline handigheid. Ik help organisaties effectiever communiceren, o.a. in de branches stadsontwikkeling en ict & onderwijs. Ook adviseer ik hen over webtools zoals weblogs, die ik ook maak. Hiermee kunnen zij directer en krachtiger communiceren!

Jaap Stronks: Programmamaker, weblogger en freelance journalist. Onder de vlag van mijn onderneming Stronks Nieuwe Media en met deze weblog als uitvalsbasis schrijf ik over onder meer internet en journalistiek. Verder geef ik workshops en onderwijs over publiceren op internet en adviseer ik journalistieke en culturele organisaties over de inzet van nieuwe media.

Robert Leefmans: Studeerde Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam met als afstudeervariant: Management van verandering. Gedurende zijn studie raakte hij geïnteresseerd in nieuwe media in combinatie met nieuwe vormen van organiseren. Vanaf 1994 volgde hij de internetontwikkelingen op de voet en raakte vertrouwd met de technologie. Samen met Oscar van Veen richtte hij in 1997 Mangrove op.

1 opmerking:

Anoniem zei

interessant voorbeeld van een blog